Det er ledig fast inntil 20 % stilling som messinglærer i Øyer kulturskole 1.8.2022.
 
Beskrivelse av stillingens arbeids- og ansvarsområde
Undervisning av elever på messinginstrumenter der hovedtyngden av elevene er medlemmer i kommunens skolekorps. Undervisningen vil foregå både individuelt og i grupper. Det kan også være aktuelt med andre arbeidsoppgaver, som prosjekter gjennom DKS og skole
 
Kvalifikasjoner
Det er ønskelig med minimum 4 års høgskoleutdanning, men annen realkompetanse vil bli vurdert. Den som tilsettes må beherske norsk med god muntlig og skriftlig framstillingsevne tilsvarende nivå B2.
 
Personlig egnethet
Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet og vi ønsker oss en medarbeider på høyt faglig nivå både utøvende og pedagogisk. Den som blir ansatt må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, stå-på-vilje og fleksibilitet.
 
Vi kan tilby en spennende jobb i en kulturskole som det blir satset på. Skolen er samlokalisert med den største barneskolen i kommunen og har en lærerstab som er fremoverlent og nytenkende.
 
Lønn og arbeidsvilkår med mer   
 
Lønn og arbeidsvilkår i henhold til det som til enhver tid framgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. 
 
Øyer kommune benytter elektronisk søknadsskjema, dette finner du her.
Kopier av vitnemål og attester skal ikke legges ved søknaden, men legges fram ved evt. intervju.
 
Framlegging av politiattest kreves ved tilsetting. 
 
Spørsmål om stillingen kan rettes til Øyer kulturskole ved rektor Jon Arne Johansen på telefon 934 49 803 eller e-post jon.arne.johansen@oyer.kommune.no.
 
 Søknadsfrist: 1.6.2022.