Lillehammer-regionen Vekst

Lillehammer-regionen Vekst (LRV) 
Vi er en interkommunal næringsavdeling for Lillehammer, Øyer og Gausdal, og jobber for å fremme hele regionen som et attraktivt sted å etablere seg i. Vi samarbeider tett med andre aktører for å kunne bistå næringslivet på best mulig måte. Du finner oss på HubLHMR, så kom innom eller ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Etablere egen bedrift?

LRV bistår alle som ønsker å etablere virksomhet i Lillehammer-regionen med møteplasser og veiledning.

Vurderer du å starte din egen bedrift? 
Fyll ut registreringsskjema så hjelper vi deg i gang.  Det er en stor fordel om du på forhånd har satt deg inn i Altinn sin oppstartsveileder. Vi anbefaler også alle som skal etablere bedrift å delta på Etablererkurs. Dette kurset passer både for deg som er helt fersk og for dere som har erfaring fra tidligere.

Les mer om oppstart i regionen her.

Skåppå

Skåppå hjelper gründere og etablerte bedrifter med utvikling av selskapet gjennom Etablereropplæring, Næringshageprogram og inkubasjonsprogram, i tillegg til å bistå med prosjektledelse i større utviklingsprosjekter.

De jobber tett sammen med Høgskolen i Innlandet, NTNU, Regionsrådene for Lillehammer-regionen, Midt-Gudbrandsdalen og Nord-Gudbrandsdalen og næringsforeningene. Du finner de i ulike kontorfellesskap oppover dalen og på HubLHMR i Lillehammer.

Les mer om Skåppå AS.

Tilskuddsordninger

Det finnes mange ulike tilskuddsordninger for næringsutvikling:

Øyer kommune har i tillegg et næringsfond hvor man kan søke tilskudd. For næringsdrivende innenfor landbruk i Øyer kommune er det landbruksfondet som er det aktuelle fondet.  

Næringsareal

Er du på utkikk etter næringsareal?

Da kan du ta en titt i vår database eller kontakte oss direkte så hjelper vi deg så godt vi kan. Dette gjelder også for deg som tilbyr næringsareal eller tomt.