Representanter fra distrikstkontoret i Røde Kors, Kiwi Øyer og Ordfører Anne Marie Sveipe deltok under åpningen av Øyers ønsketre som nå står tilgjengelig på Kiwi i Øyer.

 – Det er flere gode hjelpere som bidrar her, men det viktigste er at den enkelte stopper opp og leser hva som står på hjertene. De som har mulighet til å oppfylle et ønske utgjør en forskjell, forteller Ordfører, Anne Marie Sveipe.

Hvordan fungerer ønsketreet?
På ønsketreet henger hjerter med ønsker fra barn fra økonomisk vanskeligstilte familier. Ønskene blir levert til NAV, helsestasjonen, barnevernstjenesten eller liknende eller til Øyer Tretten Røde Kors som henger ønskene opp på treet.

Besøkende på Kiwi kan med det få muligheten til å oppfylle et barns juleønske ved å kjøpe gaven som står som ønske på hjertet, for så å levere gaven til ansvarlig for ønsketreet på Kiwi Øyer. Ønsketreet blir kontinuerlig fylt opp og blir stående frem til 18. desember. Det står også et ønsketre på Stavsplassen på Tretten, gave kan leveres til Hippodromen fra mandag-torsdag, kl. 10.00-19.00.

 – Jeg håper treet blir godt mottatt i kommunen, og at vi sammen klarer å oppfylle ønsker, sier Ordfører, Anne Marie.

ønsketreet-hjerter.jpg

 

Les mer om Røde Kors sitt ønsketre: https://www.rodekors.no/lokalforeninger/oppland/om/aktuelt/2023/onsketreet-2023/