Vaktmestertjenesten i tjenesteenhet Bolig og eiendom i Øyer kommune har ledig stilling som vaktmester.  Den ledige stillingen inngår i vedlikeholdsgruppen på 4 personer. Videre har vi 4 personer som ivaretar driften av formålsbyggene, og tjenesten ledes av ledende vaktmester. Tjenesten har ansvar for ca. 35.000 m2 bygg og 100 boenheter, samt grøntarealer. Tjenesten har sentral driftskontroll på 6 av sine formålsbygg.
 
Vi har ledig fast 100 % stilling som vaktmester, fortrinnsvis med erfaring som tømrer, for tiltredelse fra ca. 1.5.2021. Stillingen er organisatorisk plassert i tjenesteenhet Bolig og eiendom, og funksjonen utøves i kommunale bygg og kommunale eiendommer etter nærmere anvisning fra enhetsleder og ledende vaktmester. Stillingen er administrativt og faglig underlagt avdelingsleder for vaktmestertjenesten - ledende vaktmester.
 
Vaktmesteren skal sammen med 2-3 andre vaktmestre utgjøre vedlikeholdsgruppen i vaktmestertjenesten og sørge for å utføre vedlikehold i kommunale bygg og på kommunal eiendom i samråd med ledene vaktmester og byggdrifterne. Man skal jobbe for at kapitalslitet blir minst mulig innenfor gjeldende økonomiske rammer og yte service til virksomhetene. Oppgavene vil bli utført i team eller alene, alt ettersom oppgavens karakter og hvilke andre oppgaver som pågår. 
 
Typiske arbeids- og ansvarsoppgaver som en vaktmester vil gjøre hos oss:
  • I samråd med ledende vaktmester utføre vedlikeholdsarbeid innenfor områder som maling, tømrer, lekeapparater, tekniske anlegg, inventar og utstyr og vedlikehold og stell av grøntanlegg som kommunen har ansvar for
  • Bestilling og mottak av varer og eksterne tjenester, samt sørge for god fremdrift i pågående vedlikeholdsoppgaver 
  • Varsle om vedlikeholdsbehov til ledende vaktmester
  • Ivareta HMS og pålagt internkontroll 
  • Delta i snøbrøyting 
  • Legge forholdene til rette for riktig håndtering og sortering av avfall på arbeidsplasser
  • Yte service til virksomhetene når tiden tillater det
  • Stedfortreder for byggdrifter ved særskilt behov
  • Øvrige arbeidsoppgaver etter avtale med ledende vaktmester
 
Kvalifikasjonskrav:
Krav til utdanning: 
-Vi søker en hendig og løsningsorientert person, helst med utdanning og praksis som tømrer.     
 Søkere med annen relevant utdanning og erfaring vil også bli vurdert.
 
Andre krav: 
  • Det er viktig at du har interesse for drift og vedlikehold av større og mindre bygg, samt  uteområder sommer som vinter, og har en praktisk tilnærming til ulike utfordringer som kommer. 
  • Du må også like å jobbe med annet vedlikehold innenfor vaktmestertjenestens ansvarsområder, enn det du selv har utdanning i eller erfaring fra.
  • Søker må ha førerkort i klasse BE, og stille egen bil til disposisjon for tjenestekjøring, men kommunal tjenestebil kan også vurderes.
  • Erfaring med bruk av pc er en fordel. 
  • Søker må beherske norsk muntlig og skriftlig.
Personlig egnethet: 
-Personlig egnethet for stillingen vil bli tillagt vekt.
 
ANNET
For øvrig skal alle ansatte bidra til:
-kontinuerlig kvalitetsforbedring       -internt og eksternt samarbeid        -faglig oppdatering
 
Vi tilbyr en travel arbeidsdag med utfordrende, selvstendige og varierte arbeidsoppgaver og godt arbeidsmiljø. 
 
Avlønning etter avtale iht. utdanning og erfaring. Medlemskap i kommunal pensjonsordning (KLP), telefonordning og arbeidsklær. 
 
Bruk av egen bil godtgjøres iht. kommunens reiseregulativ for vaktmestre med fast og variabel kjøregodtgjøring. 
 
Fast fremmøtested etter nærmere avtale.
 
Tilsetting på de vilkår som fremgår av de til enhver tid gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Det er 6 måneders prøvetid for stillingen. 
 
Den som blir tilsatt må legge frem politiattest og helseattest av ny dato. 
 
Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til ledende vaktmester Kåre Nordby, tlf. 900 91 414.
 
Øyer kommune benytter elektronisk søknadskjema, dette finner du her. Utfyllende CV kan vedlegges. Kopier av vitnemål og attester skal ikke legges ved søknaden, men legges fram ved evt. intervju.  Søkerlisten vil være offentlig med mindre spesielle forhold kan dokumenteres iht. Offentleglova.
 
Søknadsfrist er 25. februar 2021.