Planforslaget vedtas med følgende endringer/tilføyelser:

  • Bestemmelse 3.7 om byggesak og dokumentasjon endres fra Før det kan gis tillatelse til tiltak må plan for vann og avløp inkludert valg av fordrøyningsløsning og løsning for brann/slukkevann være godkjent av Øyer kommune. Unntatt fra kravet er tillatelse etter pbl § 20-1 bokstav m til Før det kan gis igangsettingstillatelse til tiltak må plan for vann og avløp inkludert valg av fordrøyningsløsning og løsning for brann/slukkevann være godkjent av Øyer kommune. Unntatt fra kravet er tillatelse etter pbl § 20-1 bokstav m. Ledningsnett må være etablert før brukstillatelse kan gis.
  • Bestemmelse 4.2.1 om bruk endres fra Idrettshall/messehall med tilhørende tilbygg/mindre bygg for øvrige formål. Kommersielt treningssenter tillates til Idrettshall/messehall med tilhørende tilbygg/mindre bygg for øvrige formål. Kommersielt treningssenter og serveringstilbud tillates.
  • Bestemmelse 8.1 endres fra Før det kan gis tillatelse til bebyggelse innenfor KBA skal det være sikret opparbeidelse av basketballbane i nærområdet som erstatning for tapt areal brukt til lek til Før det kan gis tillatelse til bebyggelse innenfor KBA skal det være sikret opparbeidelse av basketballbane innenfor gnr/bnr. 19/12 som erstatning for tapt areal.
  • Stryke pkt. 8.3.
  • Nytt pkt. 5.8. Det må gås i dialog med vegeier for å finne trafikksikre løsninger for kollektivtrafikken.
  • Nytt avsnitt under bestemmelse 4.2.3:

På tak og fasader skal en bruke solceller og eller andre tiltak som kan produsere fornybar energi. Taket bør også bli et «grønt tak», det vil si at det delvis får et jord og plantedekke og som kan fungere som et besøkstak.

 

Vedtaket kan påklages i henhold til forvaltningslovens § 28. En eventuell klage må fremsettes skriftlig innen 3 uker etter at vedtaket er mottatt.

 

Saksdokumenter:

Særutskrift

Plankart

Planbestemmelser

 

Øvrige saksdokumenter i forbindelse med politisk sluttbehandling er tilgjengelig på kommunens hjemmeside, sak 66/2023, "Politikk i Øyer".